Categorie archief: Ex terug

Is de Ex Terug Methode van Edwin Edinga de Moeite Waard?

Ondertussen kun je ontzettend veel informatie op het internet vinden over je ex terugkrijgen. Er zijn blijkbaar meer mensen die dat willen dan je zou denken! Het gevolg is dan ook dat je misschien door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke informatie is nou betrouwbaar en welke kun je beter links laten liggen?

Eén van de bomen in het ex-terug-bos is het boek “Ex Terug Methode” van Edwin Edinga. Dit boek zou je in 7 stappen helpen om van een break-up weer terug te komen bij je ex. Is dit boek de moeite waard, of kun je het beter links laten liggen? In deze review bespreek ik uitgebreid de “Ex Terug Methode”, dus lees vooral verder als je benieuwd bent naar dit boek!

Lees verder

Is Je Relatie te Redden? 4 Tips om Erachter te Komen

Liefdesverdriet is een zwaar en moeilijk proces dat niet gemakkelijk te doorlopen is. De wereld lijkt even stil te staan en niets of niemand krijgt jou weer vrolijk. Hoe heeft het toch kunnen gebeuren dat jullie relatie op de klippen is gelopen? Waarschijnlijk spoken er tientallen vragen door je hoofd waar je maar geen antwoorden op kunt vinden. Wat heb ik fout gedaan? Hoe had ik het anders moeten doen? Is de relatie nog te redden? Lees verder

6 Blunders bij het Terugwinnen van Je Ex + 3 Tips

Je ex terugwinnen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan en veel mensen gaan dan ook compleet de mist in bij het terugwinnen van hun ex. Hoe win je iemand terug die je, waarschijnlijk voor een goede reden, aan de kant heeft gezet? Iets in die persoon heeft ervoor gezorgd dat jullie relatie ten einde is gekomen. Maar geen paniek, er is hoop. Want iets dat kan breken, kan ook weer in elkaar gezet worden. Het is vooral belangrijk op welke manier je het probeert te repareren. Iets voorzichtig stukje bij stukje lijmen werkt doorgaans beter dan ongecontroleerd lopen plakken met een rol Duck tape. Aan jou de keuze hoe je het wilt aanpakken!

Lees verder

5 Regels voor Seks met Je Ex + 2 Valkuilen

Is je relatie over, maar is er toch nog een ontzettende aantrekkingskracht tussen jullie twee? Dat kan! Als jullie bijvoorbeeld veel ruzie hebben, betekent dit vaak dat jullie een soort haat-liefdeverhouding hebben. En dat betekent negen van de tien keer dat jullie na ruzie de meest spetterende goedmaakseks hebben! Dat zal je na het uitgaan van je relatie wel gaan missen…

Lees verder