Categorie archief: Liefdesverdriet

15 Liefdesverdriet Quotes/Zinnen + 5 Ex Terug Tips

Wanneer de liefde van je leven een punt achter jullie relatie zet, lijkt je hele wereld in te storten. Ontroostbaar verlaten oneindig veel tranen je ogen en er lijkt geen einde aan te komen. Hoe vervelend het ook is, je moet proberen sterk te blijven. Wees eerlijk tegen jezelf, maar geef ook de hoop op een eventueel samenkomen met je ex niet op! Bedenk dat je een individu bent, en ook gelukkig was voordat je een relatie had. Op deze pagina vind je 15 liefdesverdriet quotes en vijf goede tips die jou kunnen helpen bij het terugwinnen van je ex.

Lees verder

9 Tips om Snel een Gebroken Hart te Helen

Als je hart gebroken is, voel je je ronduit belabberd. Je kunt niet meer lachen, niet meer slapen, komt je bed bijna niet meer uit en gaat misschien wel achter je ex aan om hem of haar terug te winnen. Of je jouw ex nu terug wilt of niet: je gebroken hart moet je helen. Vroeg of laat krijg je er anders echt last van. Sommige mensen worden na een relatiebreuk zelfs depressief of komen kilo’s aan, omdat ze gaan emotie eten. Zelfs als je jouw ex weer terugwint, is het beter om je hart van tevoren geheeld te hebben. Lees verder

12 Tips om Snel Je Liefdesverdriet te Verwerken

Je eet niet meer, slaapt niet meer, huilt veel en op de bank een film kijken is nu je favoriete dagbesteding. Een relatie die kapotgaat is nooit leuk. Niet voor jou, niet voor je partner. Je toekomst valt in duigen en soms ben je zelfs letterlijk ziek van liefdesverdriet. Hoe uitzichtloos het ook lijkt, een gebroken hart is niet het einde van de wereld. Met deze twaalf tips voel jij je al snel een stuk beter:

Lees verder