website statistics

6 Blunders bij het Terugwinnen van Je Ex + 3 Tips

Je ex terugwinnen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan en veel mensen gaan dan ook compleet de mist in bij het terugwinnen van hun ex. Hoe win je iemand terug die je, waarschijnlijk voor een goede reden, aan de kant heeft gezet? Iets in die persoon heeft ervoor gezorgd dat jullie relatie ten einde is gekomen. Maar geen paniek, er is hoop. Want iets dat kan breken, kan ook weer in elkaar gezet worden. Het is vooral belangrijk op welke manier je het probeert te repareren. Iets voorzichtig stukje bij stukje lijmen werkt doorgaans beter dan ongecontroleerd lopen plakken met een rol Duck tape. Aan jou de keuze hoe je het wilt aanpakken!

6 blunders bij het terugwinnen van je ex

Blunder 1: Stalken

Van een stalker wordt niemand blij, helemaal niet als het ook nog eens je ex is. Je mag zeker laten weten dat je je ex terug wilt en hier en daar een berichtje sturen is nooit verkeerd. Stalken is echter wel heel vervelend en het komt heel erg wanhopig over. Hou de eer aan jezelf en denk na hoe je gedrag overkomt op je ex. Raap jezelf bij elkaar en play it cool. Volg haar/hem niet, kijk niet dagelijks al haar/zijn foto’s terug, stuur geen 10 berichtjes per uur en vraag niet om het half uur wat hij/zij aan het doen is.

Blunder 2: Je frustraties afreageren op je ex

Naast een hoop liefdesverdriet zal er ongetwijfeld een berg frustraties in je zitten die eruit moet. Het is makkelijk om dit te uiten richting je ex, maar slim is het niet. Je ex zal jou alleen maar sneu vinden die niet weet hoe om te gaan met emoties. Bovendien is het vaak ook nog eens enorm onredelijk tegenover je ex. Wil je je ex nog terugkrijgen? Dan is dit in ieder geval iets wat je nooit moet doen.

Blunder 3: Je ex jaloers proberen te maken

Veel mensen proberen het, maar het werkt eigenlijk zelden tot nooit. Je ex jaloers maken. Je valt vaak enorm door de mand en mensen zien al van mijlenver aankomen dat je slechts een act opvoert om je ex jaloers te maken. Je doet je ex pijn en tegelijkertijd zet je jezelf voor schut. Tegelijkertijd gebruik je iemand om je ex mee terug te winnen die jou misschien wel echt leuk vindt. Je ex zal je na deze actie echt gaan haten en als er nog twijfel was om bij je terug te keren, is die nu definitief weggenomen. Om het nog erger te maken, bestaat er ook nog de mogelijkheid dat je ex hetzelfde bij jou gaat doen, waardoor je liefdesverdriet en pijn nog groter worden. Kortom: alleen maar nadelen en gebroken harten bij deze methode, niet doen!

Blunder 4: Te nonchalant blijven

Je wilt niet wanhopig overkomen en je houdt jezelf misschien wat groot voor je ex. Een veelgebruikte methode die doorgaans redelijk goed werkt. Je laat zien dat je niet gebroken bent en helemaal afhankelijk was van je ex, en daarnaast begin je niet meteen met stalken en honderden berichtjes te sturen. Het gevaar hiervan is dat je te nonchalant blijft. Wanneer je weinig tot niks van je laat horen in de hoop dat je ex het initiatief zal nemen, kan dit weleens fataal voor je worden. Je ex moet ook door en het zou zomaar kunnen dat als jij geen initiatief neemt, je ex ook daadwerkelijk gelooft dat je er klaar mee bent en geen behoefte meer heeft aan contact. Voor je het weet, zit hij/zij in een nieuwe relatie en ben jij compleet vergeten.

Blunder 5: Smeken om medelijden

Smeken om medelijden is een teken van zwakte en brengt de kans op het terugwinnen van je ex tot onder het nulpunt. Hoe zielig het ook is, niemand wil iemand die alleen maar kan smeken om medelijden. Laat zien dat je je mannetje/vrouwtje staat en probeer zelfverzekerd over te komen. Je mag best laten zien dat je verdriet hebt, maar probeer niet constant emotioneel te breken bij je ex.

Blunder 6: De ander de schuld geven

Bij een break-up hebben vaak twee mensen schuld. Schroom niet om de hand in eigen boezem te steken en je fouten toe te geven. Mensen kunnen het vaak waarderen als je eerlijk bent tegenover jezelf en de ander, en ook eens in de spiegel durft te kijken. Wanneer jij constant de schuld bij je ex legt, toont dit aan dat je niet wilt veranderen en dus nooit van je fouten zal leren. Je ex zal het belangrijk vinden dat je ervan bewust bent waarom het uit is gegaan en dat je van plan bent jezelf te verbeteren. De ander de schuld geven is laag en toont aan dat je op een kinderachtige manier bezig bent met het verwerkingsproces. Je ex zal in ieder geval niet meer bij je terugkomen op deze manier.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

3 tips om je ex terug te winnen

Tip 1: Verbeter jezelf

Verplaats je in je partner en ga eens na wat er fout is gegaan. Bedenk wat jij aan jezelf kunt verbeteren, zodat jouw partner je misschien weer terug wil. Schrijf voor jezelf een aantal verbeterpunten op en laat merken dat je heel graag bepaalde kenmerken van jezelf wilt verbeteren. Je laat zien dat je wilt vechten voor je ex en dat je je kan verplaatsen in je ex. Beide belangrijk voor het terugwinnen van je relatie!

Tip 2: Wees redelijk

Wees eerlijk en redelijk tegen je ex. Maak geen verwijten uit emotie, maar argumenteer op een rationele manier. Zo zeg je geen dingen waar je later spijt van krijgt en je ex zal zich goed behandeld voelen. Zo dwing je respect af en bestaat er een kans dat jij je ex terugkrijgt.

Tip 3: Wees duidelijk

Laat je ex zien hoe erg je jullie relatie mist en hoe graag je jullie relatie terug wilt. Zeg waar het op staat en maak kenbaar dat je niets anders wilt dan dat het weer goed komt tussen jullie. Je ex zal het altijd prettig vinden om te horen hoe mooi, lief, aantrekkelijk en bijzonder je hem of haar vindt. Niemand op deze aarde zal ooit zo verliefd worden op jouw ex als jijzelf, en dat gevoel moet je overbrengen aan je ex. Wanneer dit lukt, zal het besef doordringen dat er een hoop geluk te vinden is met jou en zal je ex je ongetwijfeld weer terugnemen!

Ontdek dé methode om zo snel mogelijk bij je ex terug te keren

Wil je je relatiebreuk zo snel mogelijk herstellen?

Edwin Edinga is een zeer ervaren psycholoog en heeft een methode om je ex terug te krijgen ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende van hem:

  • De beste manieren om weer contact op te zoeken (zonder als stalker over te komen)
  • De pijnlijk fouten die mensen maken bij het terugkrijgen van hen ex (en hoe te voorkomen)
  • Hoe je je ex weer sterk tot je aangetrokken krijgt
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek Edwin’s revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Plaats een reactie