website statistics

Is de Ex Terug Methode van Edwin Edinga de Moeite Waard?

Ondertussen kun je ontzettend veel informatie op het internet vinden over je ex terugkrijgen. Er zijn blijkbaar meer mensen die dat willen dan je zou denken! Het gevolg is dan ook dat je misschien door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke informatie is nou betrouwbaar en welke kun je beter links laten liggen?

Eén van de bomen in het ex-terug-bos is het boek “Ex Terug Methode” van Edwin Edinga. Dit boek zou je in 7 stappen helpen om van een break-up weer terug te komen bij je ex. Is dit boek de moeite waard, of kun je het beter links laten liggen? In deze review bespreek ik uitgebreid de “Ex Terug Methode”, dus lees vooral verder als je benieuwd bent naar dit boek!

Lees meer

Is Je Relatie te Redden? 4 Tips om Erachter te Komen

Liefdesverdriet is een zwaar en moeilijk proces dat niet gemakkelijk te doorlopen is. De wereld lijkt even stil te staan en niets of niemand krijgt jou weer vrolijk. Hoe heeft het toch kunnen gebeuren dat jullie relatie op de klippen is gelopen? Waarschijnlijk spoken er tientallen vragen door je hoofd waar je maar geen antwoorden op kunt vinden. Wat heb ik fout gedaan? Hoe had ik het anders moeten doen? Is de relatie nog te redden?

Lees meer

6 Blunders bij het Terugwinnen van Je Ex + 3 Tips

Je ex terugwinnen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan en veel mensen gaan dan ook compleet de mist in bij het terugwinnen van hun ex. Hoe win je iemand terug die je, waarschijnlijk voor een goede reden, aan de kant heeft gezet? Iets in die persoon heeft ervoor gezorgd dat jullie relatie ten einde is gekomen. Maar geen paniek, er is hoop. Want iets dat kan breken, kan ook weer in elkaar gezet worden. Het is vooral belangrijk op welke manier je het probeert te repareren. Iets voorzichtig stukje bij stukje lijmen werkt doorgaans beter dan ongecontroleerd lopen plakken met een rol Duck tape. Aan jou de keuze hoe je het wilt aanpakken!

Lees meer

15 Liefdesverdriet Quotes/Zinnen + 5 Ex Terug Tips

Wanneer de liefde van je leven een punt achter jullie relatie zet, lijkt je hele wereld in te storten. Ontroostbaar verlaten oneindig veel tranen je ogen en er lijkt geen einde aan te komen. Hoe vervelend het ook is, je moet proberen sterk te blijven. Wees eerlijk tegen jezelf, maar geef ook de hoop op een eventueel samenkomen met je ex niet op! Bedenk dat je een individu bent, en ook gelukkig was voordat je een relatie had. Op deze pagina vind je 15 liefdesverdriet quotes en vijf goede tips die jou kunnen helpen bij het terugwinnen van je ex.

Lees meer

5 Stappen om Je Ex Toch nog Terug te Krijgen

Relaties die breken zorgen voor een hoop verdriet en ellende bij zowel degene die het uitmaakt als degene die gedumpt wordt. Het gevoel van liefdesverdriet is moeilijk te beschrijven en is misschien wel het meest aangrijpende verdriet wat iemand te verduren krijgt. Iedereen maakt het wel een keer mee, en soms lijkt er geen eind aan te komen.

Lees meer

9 Tips om Snel een Gebroken Hart te Helen

Als je hart gebroken is, voel je je ronduit belabberd. Je kunt niet meer lachen, niet meer slapen, komt je bed bijna niet meer uit en gaat misschien wel achter je ex aan om hem of haar terug te winnen. Of je jouw ex nu terug wilt of niet: je gebroken hart moet je helen. Vroeg of laat krijg je er anders echt last van. Sommige mensen worden na een relatiebreuk zelfs depressief of komen kilo’s aan, omdat ze gaan emotie eten. Zelfs als je jouw ex weer terugwint, is het beter om je hart van tevoren geheeld te hebben.

Lees meer

5 Regels voor Seks met Je Ex + 2 Valkuilen

Is je relatie over, maar is er toch nog een ontzettende aantrekkingskracht tussen jullie twee? Dat kan! Als jullie bijvoorbeeld veel ruzie hebben, betekent dit vaak dat jullie een soort haat-liefdeverhouding hebben. En dat betekent negen van de tien keer dat jullie na ruzie de meest spetterende goedmaakseks hebben! Dat zal je na het uitgaan van je relatie wel gaan missen…

Lees meer

12 Tips om Snel Je Liefdesverdriet te Verwerken

Je eet niet meer, slaapt niet meer, huilt veel en op de bank een film kijken is nu je favoriete dagbesteding. Een relatie die kapotgaat is nooit leuk. Niet voor jou, niet voor je partner. Je toekomst valt in duigen en soms ben je zelfs letterlijk ziek van liefdesverdriet. Hoe uitzichtloos het ook lijkt, een gebroken hart is niet het einde van de wereld. Met deze twaalf tips voel jij je al snel een stuk beter:

Lees meer