website statistics

15 Liefdesverdriet Quotes/Zinnen + 5 Ex Terug Tips

Wanneer de liefde van je leven een punt achter jullie relatie zet, lijkt je hele wereld in te storten. Ontroostbaar verlaten oneindig veel tranen je ogen en er lijkt geen einde aan te komen. Hoe vervelend het ook is, je moet proberen sterk te blijven. Wees eerlijk tegen jezelf, maar geef ook de hoop op een eventueel samenkomen met je ex niet op! Bedenk dat je een individu bent, en ook gelukkig was voordat je een relatie had. Op deze pagina vind je 15 liefdesverdriet quotes en vijf goede tips die jou kunnen helpen bij het terugwinnen van je ex.

Liefdesverdriet is pijnlijk, gemeen en oneerlijk

exterugblog foto 1

exterugblog foto 2

Je weet precies wat je in je armen had en nu is het weg.exterugblog foto 3

Soms lijkt er geen einde aan je verdriet te komen

exterugblog foto 4

Liefde kan voor mooie herinneringen zorgen, maar op dit moment voel je je gewoon super kut!

exterugblog foto 5

Je weet zeker dat hij of zij de ware voor je is

exterugblog foto 6

Je komt altijd sterker uit een beëindigde relatie, ook al doet het nog zoveel pijnexterugblog foto 7

Zo krijg jij je ex terug

exterugblog foto 8

Waarom kunnen we niet gewoon stoppen met verliefd zijn

exterugblog foto 9

Dit zal zeker lekker opluchten

exterugblog foto 10

Iemand die niet hetzelfde als jij voelt, gaat je nooit de liefde geven die je verdient

exterugblog 11

Deze quote heeft geen uitleg nodig!

exterugblog foto 12

5 tips hoe jij je ex terug kan krijgen

Je ex terugkrijgen is niet iets dat iedereen wil. Je moet je goed bedenken of jullie relatie het waard is om te redden. Is dit het geval, dan geven de volgende tips je voldoende inspiratie om op eigen kracht je ex terug te winnen.

Tip 1: Maak duidelijk dat je ex de enige is met wie je oud wilt worden

Er mag geen misverstand over bestaan: je wilt oud worden met je ex. Er is niemand anders in wie je geïnteresseerd bent en op wie je verliefd kan of wil worden. Laat dit duidelijk aan je ex merken. Het is belangrijk dat je ex weet dat jij er alles voor over hebt om weer samen te zijn. Wat de reden van de break-up ook is, je ex zal altijd gevleid zijn wanneer het blijkt dat jij niet opgeeft en elke dag opnieuw probeert om weer samen te komen. Het is hierbij belangrijk dat je doorzettingsvermogen toont en niet na een paar dagen of weken opgeeft. Wonden hebben tijd nodig op te helen en ook je ex zal moeten inzien dat hij of zij een grote fout begaan heeft. Om dit effect te bewerkstelligen, laat je zien dat je bereid bent om weken of misschien wel maandenlang je uit te sloven. Zo dringt het besef door dat er niemand, maar dan ook niemand is die zoveel inspanningen zou verrichten om het hart van je ex te winnen als jij. Maak duidelijk dat alleen jij de liefde kan bieden die je ex nodig heeft en jullie komen gegarandeerd weer bij elkaar. Heb geduld, toon doorzettingsvermogen en verover je ex terug!

Tip 2: Neem even afstand

Tip 1 werkt alleen als je heel even afstand van elkaar neemt. Geef elkaar de ruimte om eens flink te huilen en alles op een rijtje te zetten. Wanneer je na een paar dagen of zelfs na een paar uur al meteen contact begint te zoeken, komt dit niet krachtig en serieus over. Belangrijk is wel dat er niet te lang afstand wordt gehouden. Voel de situatie aan en wanneer jij denkt dat het moment juist is, zoek je weer contact.

Tip 3: Kom zelfverzekerd over

De, misschien wel, belangrijkste tip is om zelfvertrouwen uit te stralen. Zoals in tip 1 beschreven staat, mag je zeker duidelijk maken dat de je ex de ware voor jou is. Het is hierbij van essentieel belang dat je niet zwak en zielig overkomt, maar zelfvertrouwen uitstraalt. Begin niet dramatisch te doen door te zeggen dat je leven niets meer voorstelt en dat je niet verder kan zonder je ex. Laat op een zelfverzekerde maar duidelijke manier weten dat je ex alles is wat je wil. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Of je nou wil of niet, ik zal altijd, elk moment van de dag, aan je denken en proberen je terug te winnen, omdat ik van je hou” – in plaats van: “Schat, wat moet ik nou met mijn leven, je was mijn alles en nu ben je weg, wil je me alsjeblieft terugnemen”. Het verschil tussen deze zinnen moge duidelijk zijn. De eerste zin komt krachtig over en er zit een stukje humor in. De tweede zin is wanhopig en maakt je zwak. Denk na hoe je wilt overkomen op je ex. Doe dit zelfverzekerd, en je krijgt je ex gegarandeerd terug!

Tip 4: De waarde van cadeaus

Het klinkt heel cliché, maar koop cadeaus voor je ex. Het gaat niet enkel om de materiële waarde die met de cadeaus verbonden zijn, maar ook om het idee. Je vraagt je vast af: hoe ga ik cadeaus geven aan mijn ex zonder dat dit ongemakkelijk of wanhopig overkomt? Probeer het altijd op een ludieke en/of romantische wijze te doen. Je kan bijvoorbeeld een bosje bloemen bezorgen met een romantische briefje of een grappige herinnering van jullie twee erbij.

Tip 5: Spreek af!

Na een break-up is het heel goed mogelijk om af en toe nog als vrienden af te spreken. Er moeten altijd nog wel wat kledingstukken en andere spullen uitgewisseld worden waardoor je al zeker bent van één of meerdere contactmomenten. Maak hier gebruik van. Tijdens deze contactmomenten moeten jullie elkaar zien en spreken. zodra je zorgt dat de klik meteen weer aanwezig is, kan het goed zijn dat je ex nog even blijft hangen. Vraag of jullie wat kunnen gaan drinken en wees gewoon jezelf. Er was ooit een flinke vonk tussen jullie en die vonk is zeker nog niet verdwenen. Zorg ervoor dat de spanning en de verliefdheid weer langzaam omhoog komen borrelen en je maakt stappen in de goede richting. Het is belangrijk om meteen een nieuwe datum af te spreken om misschien nog wat laatste kledingstukken uit te wisselen (je bent natuurlijk dat T-shirt vergeten mee te nemen, wat stom!) of om gewoon als vrienden bij te kletsen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Ontdek dé methode om zo snel mogelijk bij je ex terug te keren

Wil je je relatiebreuk zo snel mogelijk herstellen?

Edwin Edinga is een zeer ervaren psycholoog en heeft een methode om je ex terug te krijgen ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende van hem:

  • De beste manieren om weer contact op te zoeken (zonder als stalker over te komen)
  • De pijnlijk fouten die mensen maken bij het terugkrijgen van hen ex (en hoe te voorkomen)
  • Hoe je je ex weer sterk tot je aangetrokken krijgt
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek Edwin’s revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Plaats een reactie