website statistics

5 Stappen om Je Ex Toch nog Terug te Krijgen

Relaties die breken zorgen voor een hoop verdriet en ellende bij zowel degene die het uitmaakt als degene die gedumpt wordt. Het gevoel van liefdesverdriet is moeilijk te beschrijven en is misschien wel het meest aangrijpende verdriet wat iemand te verduren krijgt. Iedereen maakt het wel een keer mee, en soms lijkt er geen eind aan te komen.

Dagen van rauw, oneindig veel tranen en een gevoel van onbegrip voeren de boventoon in je dagelijkse humeur. Niets lijkt nog zin te hebben en het liefst blijf je de hele dag in bed liggen. Je vraagt je af waar je het eigenlijk allemaal nog voor doet. Er zijn nu twee opties: of je blijft in mineur of je probeert je ex terug te winnen. Ben jij een doorzetter en kies je voor optie 2? Dan volgen hier 5 stappen die jou gaan helpen om je ex terug te winnen.

Stap 1: Toon begrip en waardeer de keuze van je ex

Het is extreem moeilijk en je voelt je ongetwijfeld onbegrepen en als vuil behandeld, maar toon toch begrip voor de keuze die je ex heeft gemaakt. Er is vast een goede reden waarom je ex niet anders kon dan de relatie beëindigen. Probeer je eigen woede en verdriet even opzij te leggen en verplaats je in de gevoelens en emoties van je ex. Jullie zijn altijd heel close en intiem geweest en op deze manier laat je zien dat de vriendschap nog intact is en dat het respect niet verdwenen is, ondanks dat jullie geen vriend en vriendin meer zijn. Je bent er nog altijd voor je ex en dat zal je alleen maar in dank worden afgenomen. Spreek uit dat je de keuze van je ex begrijpt en dat je het heel erg jammer vindt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Stap 2: Probeer af te spreken

Neem een paar dagen de tijd om het een en ander voor jezelf te verwerken. Wanneer je de tijd rijp acht, neem dan contact op met je ex. Doe dit niet op een te emotionele en meelijwekkende manier, maar probeer wat nonchalant over te komen. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat de gesprekken tussen jullie mist en dat het je leuk lijkt om eens een drankje te doen en wat bij te kletsen als vrienden. Gedraag je ook echt als de beste vriend van je ex en probeer het gesprek luchtig te houden. Zoek de lol die jullie altijd hebben gehad samen weer terug en wees gewoon lekker jezelf. Je ex heeft ooit enorm veel gehouden van de persoon die jij bent, dus probeer je niet anders te gedragen omdat het nu uit is.

Stap 3: Spreek je gevoelens uit

Als stap 1 en 2 goed zijn verlopen, ben je al aardig aan de weg aan het timmeren. Je ex zal als het goed is een positief gevoel over je hebben, omdat jij je zo begripvol en tolerant opstelt. Dit is helaas niet genoeg om je ex ook terug te winnen, maar het heeft wel een goede basis gelegd voor de volgende stap. Het is nu namelijk zaak om je gevoelens te uiten en duidelijk uit te spreken dat je jullie relatie mist. Maak kenbaar dat je nog steeds tot over je oren verliefd bent en nog steeds de klik voelt die jullie ooit zo sterk verbond. Geef je ex even de tijd om dit te verwerken en wees niet te opdringerig. Geef je ex de ruimte en ga zeker niet om medelijden vragen. Hoe moeilijk het ook is, blijf zelfverzekerd overkomen.

Stap 4: Doe er nog een schepje bovenop

Je ex zal zich gevleid voelen door het feit dat je nog steeds zo verliefd bent. Hoe zeker je ex misschien was van de genomen beslissing, de twijfel zal hoe dan ook toeslaan. Nu is het zaak om er nog een schepje bovenop te doen. Terwijl je ex steeds meer gaat nadenken over het herstellen van jullie relatie, maak jij nog even kenbaar dat je er echt voor openstaat om te veranderen voor haar. Geef je eigen fouten toe en schroom niet om gewoon toe te geven dat je niet altijd de ideale partner was. Zelfreflectie is een hele goede eigenschap en zal zeker gewaardeerd worden door je ex. Ondanks dat je het er misschien niet volledig mee eens bent, is het toch nodig om jezelf eens flink te bekritiseren. Dik het links en rechts wat aan en je ex zal hier zeer veel sympathie voor opbrengen.

Stap 5: Geef het laatste zetje

Het gaat nu echt gebeuren. Deze stap is veruit de belangrijkste stap in het proces. Je bent al zover gekomen, je hoeft alleen nog maar het laatste zetje te geven. Dit laatste zetje is echter wel zeer belangrijk. Je gaat nu iets romantisch voor je ex organiseren. Het is belangrijk dat je ex ziet hoe ver je voor haar/zijn liefde wilt gaan. Je hebt er daadwerkelijk alles voor over om je ex terug te winnen, en dit straal je uit! Een bosje bloemen of een doos chocolade sturen is nooit verkeerd, maar wel een beetje cliché en onorigineel. Een beter plan is om haar/hem bijvoorbeeld bij je thuis uit te nodigen om ‘als vrienden wat bij te kletsen’. In de tussentijd zorg je ervoor dat heel je kamer volstaat met minstens 100 kaarsjes. Creëer een mooie hartjesvorm van de kaarsjes en leg er een prachtig gedicht of brief bij. Een uitgebreide liefdesbrief of een liedje speciaal voor je ex geschreven doen het ook altijd goed. Laat je creativiteit de vrije loop en leef je uit!

Ontdek dé methode om zo snel mogelijk bij je ex terug te keren

Wil je je relatiebreuk zo snel mogelijk herstellen?

Edwin Edinga is een zeer ervaren psycholoog en heeft een methode om je ex terug te krijgen ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende van hem:

  • De beste manieren om weer contact op te zoeken (zonder als stalker over te komen)
  • De pijnlijk fouten die mensen maken bij het terugkrijgen van hen ex (en hoe te voorkomen)
  • Hoe je je ex weer sterk tot je aangetrokken krijgt
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek Edwin’s revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Plaats een reactie