5 Regels voor Seks met Je Ex + 2 Valkuilen

Is je relatie over, maar is er toch nog een ontzettende aantrekkingskracht tussen jullie twee? Dat kan! Als jullie bijvoorbeeld veel ruzie hebben, betekent dit vaak dat jullie een soort haat-liefdeverhouding hebben. En dat betekent negen van de tien keer dat jullie na ruzie de meest spetterende goedmaakseks hebben! Dat zal je na het uitgaan van je relatie wel gaan missen…

Dat jullie in eerste instantie wel als een blok voor elkaar vielen, heeft vaak ook gewoon te maken met de natuurlijke aantrekkingskracht, en die is na het uitgaan niet zo één, twee, drie weg. Is het uit? Dan kan het zijn dat jullie je nog erg lang seksueel tot elkaar aangetrokken voelen.

Seks met je ex heeft een aantal voordelen, maar helaas ook een aantal nadelen. In deze blog ontdek je aan welke ‘regels’ jij je moet houden als je seks met je ex wilt. En je leert waar je de mist in kunt gaan, als je seks hebt met je ex. Want je ex blijft natuurlijk ‘je ex’. Er spelen altijd een hoop emoties, herinneringen en gedachten mee. Lees dus snel verder als jij seks wilt met je ex, maar niet met een gebruikt, eenzaam en verdrietig gevoel alleen wilt achterblijven.

Seks met je ex heeft voordelen!

Seks met je ex raden je vrienden misschien wel af, maar jouw lichaam zegt heel iets anders! Je lichaam wil genegenheid, warmte, voldoening en bevrediging. Die krijg je heel simpel door seks te hebben met je ex. Als je seks hebt met je ex, kun je heel even je liefdesverdriet compleet vergeten en vertrouwd met elkaar naar bed gaan.

Ben je na het uitgaan lusteloos, verdrietig en eenzaam? Dan kun je met seks met je ex jezelf weer even helemaal opladen. Seks met je ex is lekker en geeft je dat vertrouwde gevoel terug. Je kunt je helemaal laten gaan, en zelfs als je nog wat opgekropte frustraties hebt, kun je die volledig op je ex loslaten.

Je kunt je ex bovendien laten voelen en meemaken wat hij of zij nu ook zal moeten missen. Je maakt hem of haar dus lekker met hetgeen wat hij of zij kwijt is! Grote kans dat hij of zij zijn bedenkingen krijgt of het wel de juiste beslissing was om jullie relatie te beëindigen. Vaak springt de passie ervan af tussen de lakens als jullie twee seks hebben.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

5 Regels voor seks met je ex

Seks met je ex is fijn, bevredigend en werkt echt als een stevige pijnstiller als het uit is. Zeker als je relatie net beëindigd is, kan het enorm lekker voelen om helemaal op te gaan in een passievolle seksbeurt. Wel zijn er een aantal regels waaraan jij je het best kunt houden als je wilt seksen met je ex, want je wilt niet met een gebruikt of verdrietig gevoel achterblijven als je ex er weer vandoor is…

1 Duik niet direct na je relatiebreuk het bed met hem/haar in

Als het net uit is, zitten de emoties nogal hoog. Dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn, maar meestal is het wel zo, ook al ben je er zelf niet volledig bewust van. Dus wacht een tijdje voor je het bed induikt met jouw ex. Dan laat je je niet meer zo door emoties leiden, die je seksbeurt kunnen doen uitmonden in een fikse ruzie of groot drama. Daarnaast weet je na een tijdje ook beter óf en waarom je seks met je ex wilt.

2 Bedenk vooraf óf en waarom je seks met je ex wilt

Die aantrekkingskracht kan er wel zijn, maar die aantrekkingskracht kan ook verraderlijk zijn. Misschien ben je niet over je breuk heen en wil je jouw ex gewoon terug. Geen probleem, maar het is wel slim om vooraf te bedenken wat je beweegredenen zijn, zodat je tijdens de seks niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

3 Stel geen emotionele vragen ervoor en erna

Seks met je ex is lekker en vooral ook erg spannend! Of je nu wilt dat het uit is of niet, er zijn altijd emoties betrokken bij die mega seksuele aantrekkingskracht tot je ex. Wil je jouw ex terug? Stel dan geen emotionele vragen voor of na de seks. Het kan namelijk zo zijn dat je ex jou nog niet terug wilt en je met dat soort vragen alleen maar een spannende seksbeurt verpest. Of je zorgt met jouw vragen ervoor dat je ex minder zin krijgt in seks, na gaat denken of zich erin geluisd voelt en je hem/haar er alleen maar mee wegjaagt.

4 Wil je hem/haar terug? Verras hem/haar dan!

Laat je helemaal gaan tijdens de seks met je ex. Wat heb je te verliezen? Wil je hem of haar terug? Doe dan dingen die hij of zij niet zou verwachten, waardoor hij/zij gaat twijfelen aan de keuze voor de break-up.

4 Doe het veilig

Je weet na je relatiebreuk niet altijd of je ex misschien nog seks heeft gehad met een ander. Het kan dus zomaar zo zijn dat hij/zij iets heeft opgelopen. Doe het daarom veilig. Bovendien is een kindje na een relatiebreuk ook niet zo gewenst. Dus zorg ook dat je hiervoor voldoende beschermd bent en gebruik naast condooms als vrouw ook de pil.

De 2 valkuilen bij seks met je ex

Ook al houd je jezelf aan de ‘regeltjes voor seks met je ex’, dan nog kun je de mist ingaan… Je bent niet de enige. Doe dus je voordeel met de meest voorkomende valkuilen bij seks met je ex en wapen jezelf hiertegen om niet dezelfde fouten te maken!

  1. Je bent té beschikbaar

Seks met je ex kan vreselijk opwindend zijn, waardoor je er helemaal in kunt opgaan. Toch is en blijft het je ex. Wil je hem of haar terug? Blijf dan zeker beschikbaar voor andere mannen en vrouwen. Zo wordt jouw aantrekkingskracht groter en krijgt je ex de kans om jaloers te worden en zich te realiseren dat hij/zij jou toch liever voor zichzelf wilt hebben.

  1. Je krijgt ruzie

Als jullie niet dezelfde beweegredenen hebben voor de seks, kan dit weleens in een hevige, emotionele ruzie eindigen. En dan ben je natuurlijk terug bij af, als je jouw ex eigenlijk terug wilt. Houd het dan ook, hoe moeilijk het kan zijn, bij seks en ga geen vragen stellen of beladen dingen zeggen, zoals ‘wat mis ik jou’ of ‘ik hou van jou’.

Ontdek dé methode om zo snel mogelijk bij je ex terug te keren

Wil je je relatiebreuk zo snel mogelijk herstellen?

Edwin Edinga is een zeer ervaren psycholoog en heeft een methode om je ex terug te krijgen ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende van hem:

  • De beste manieren om weer contact op te zoeken (zonder als stalker over te komen)
  • De pijnlijk fouten die mensen maken bij het terugkrijgen van hen ex (en hoe te voorkomen)
  • Hoe je je ex weer sterk tot je aangetrokken krijgt
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek Edwin’s revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *